Go to Top

Omtale

Igors Æblehave

Berlingske

”Bjørn Harvig har rejse- og forfattertalent til at blive den nye Troels Kløvedal. Som en anden Peter Pedal cykler Harvig med åbent nysgerrigt sind ud på kloden og møder fremmede menneskers ære og stolthed”.

Link

 Information

”En cykelodysse”

Link

Politiken

”Harvig er på bølgelængde med de hjertelige, drikfældige og sentimentale russere, han deler vodka, badstur og hjerte med… Bogen er en perlerække af herlige møder. De verbale snapshots gnistrer”.

Where 2 Go

”Historier fra en udørk. Fremragende”

Vice Magazine

” Bjørn Harvig is this Danish guy who rides his bike everywhere. And by everywhere, we don’t mean to visit his parents or to and from work. We're talking from Copenhagen to places like Iran, Mongolia, or Uzbekistan”

 

Udlængsel

Politiken

“Over godt 300 sider og med 27 forskellige beretninger er der lagt i kakkelovnen til dramatik, strabadser og nærdødsoplevelser i nogle af klodens mest ufremkommelige afkrogeDer er frit valg til at blive inspireret til at tage ud og opleve sit helt eget eventyr".

Link

Kristeligt Dagblad

“Herlig læsning….det en ren fornøjelse at rejse med disse 27 rejsebeskrivelser. Modige folk, der forstår at bruge deres sjette sans, intuition, intelligens, udholdenhed – og deres evne til at gribe dagen og nuet."

Link

Kaukasus og Kildevand

Politiken - 5 hjerter

” Medrivende, ligefremt og aldeles troværdigt fortæller han om sin glæde ved at tage imod en invitation til at sætte sig ned, strække benene og få en smøg, en øl og en livshistorie. Harvigs første bog var god, denne er endnu bedre. ’Kaukasus & Kildevand’ folder sig ud til en smuk historie, der minder os om, at gæstevenskabet er en kunst, der kan åbenbare et fuldt venskab i en lille lysende dråbe. Tak for det".

Link

Inforformation

Bogblogger

” Jeg er vild med bogen, som pirrer min oprørs- og udrejsetrang. Alt i alt både spændende og livsbekræftende læsning”.

Link